Θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους στην Κρήτη – Τα νέα στοιχεία

Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ηρακλείου Κρήτης κοντά στη Μονή Κουδουμά. Οι έρευνες τόσο του Λιμενικού με πλωτά σκάφη όσο και από αέρος με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του άνδρα και της γυναίκας, οι οποίοι βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου στα ανοιχτά παρά τη θαλασσοταραχή και από εκείνη την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί.

Πρόκειται για ζευγάρι, το οποίο ζει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο άνδρας 45 ετών είναι Έλληνας πιλότος που ζει μόνιμα στη Γερμανία και η γυναίκα φίλη του είναι 39 ετών, Γερμανίδα. Αποφάσισαν να νοικιάσουν μία βάρκα πέντε μέτρων ανοιχτού τύπου και, όπως δηλώθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανοίχτηκαν στη θάλασσα παρά τον άνεμο 5 έως 6 μποφόρ που έπνεε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος κυματισμός.

Πολίτες αλλά και μοναχοί της Μονής Κουδουμά, διέκριναν τη βάρκα, οπότε και κινητοποιήθηκαν οι αρχές και στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού των δύο αγνοουμένων. Λιμενικοί βρίσκονται κατά μήκος της ακτογραμμής της ευρύτερης περιοχής, ελέγχοντας μήπως και εντοπίσουν τους αγνοούμενους στα αβαθή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ