Στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Αποδοκιμασίες έξω από τα δικαστήρια – ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο . Οι δικηγόροι υπεράσπισης του δράστη δήλωσαν κατά την έξοδό τους από την Εισαγγελία Νάξου πως ο 30χρονος θα μεταφερθεί άμεσα στη ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού για να έχει την πρόνοια που του αρμόζει για την πάθηση από την οποία- όπως υποστήριξαν- πάσχει.

Ταυτόχρονα οι συνήγοροι του 30χρονου εξέφρασαν την ελπίδα να διεξαχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, όπως έχουν αιτηθεί, ενώ σε ερώτηση αν προέκυψε την Πέμπτη κάποιο νέο στοιχείο για την υπόθεση επισήμαναν: «Δεν προέκυψε. Ότι υπήρχε στη δικογραφία, το έχουμε λάβει. Εάν στην πορεία προκύψουν νέα στοιχεία και αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε ανάλογα».

Εν συνεχεία ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Γιάννης Βλάχος υποστήριξε πως «ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, δήλωσε συντετριμμένος για το κακό που προκάλεσε στο θύμα, αλλά και την οδύνη που προκάλεσε στην οικογένεια». Επέμεινε πως η αρρώστια του 30χρονου είναι δεδομένη επισημαίνοντας πως «ο βαθμός στον οποίο η αρρώστια αυτή που έχει διαγνωστεί από το 2015 επηρέασε κατά τη διάπραξη του εγκλήματος την κρίση του, αυτό μένει να αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη».

Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που αποδοκίμασαν τον 30χρονο φωνάζοντας “κτήνος” και “δολοφόνος”.

Σε ερώτηση για το αν ο κατηγορούμενος έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν για τη «δεδομένη», όπως είπε ο συνήγορός του, αρρώστια, ο κ. Βλάχος απάντησε: «Δεν έχει νοσηλευτεί, όμως έχει τύχει θεραπευτικής και φαρμακευτικής αγωγής κατά διάφορα διαστήματα. Υπήρξε ένα λάθος στη λήψη της αγωγής, δεν ήταν συνεπής και αυτό όξυνε το πρόβλημα του».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ