Κορονο-πάρτι με αέριο γέλιου σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης – ΦΩΤΟ

Μεγάλο κορονο-πάρτι διέλυσε τις πρώτες πρωινές ώρες η Αστυνομία στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λαγανά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 60 άτομα βρέθηκαν σε κλειστό ημιυπόγειο χώρο ξενοδοχείου να γλεντούν ξέφρενα με δεκάδες απαγορευμένες αμπούλες αερίου γέλιου και παρά τα αυστηρά μέτρα για τη διασπορά του κορoνοΐού. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ηλικίας 59 ετών, συνελήφθη ενώ ο χώρος που γινόταν το πάρτι -εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να παίρνουν πρωινό οι πελάτες της ξενοδοχειακής μονάδας- σφραγίστηκε για 7 ημέρες και το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν ύψους 2.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.07.2021), στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας ημεδαπός ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος ημεδαπός συνελήφθη, καθώς, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να πραγματοποιεί πάρτι με παραμονή όρθιων ατόμων σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του χώρου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά -384- αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas), -3- συσκευές εκτόνωσης του αερίου – εκ των οποίων οι 2 έτοιμες προς χρήση- και πλήθος μπαλονιών. Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ