Μυστηριώδης θάνατος 18χρονης στο νοσοκομείο της Σύρου – Είχε πάει διακοπές στην Ίο

Την τελευταία της πνοή άφησε ξαφνικά, τα ξημερώματα της Κυριακής, μια 18χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Η 18χρονη έκανε διακοπές στην Ίο και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας του νησιού για νοσηλεία, με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας cyclades24.gr να αναφέρουν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας της 18χρονης ήταν αρκετά σοβαρή και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Σύρο προκειμένου να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του νησιού. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 18χρονη δεν κατάφερε να επανέλθει. Αντίθετα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο εγκεφαλικό σύστημα και τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδα cyclades24.gr, η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα και οι Αρχές, σε πρώτη φάση, έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διενέργεια της διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα ρίξει φως στην αίτια του θανάτου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ