Μετά τα πάρτι ήρθαν οι κορονο-κρουαζιέρες – Γλέντι με DJ στο κατάστρωμα – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται συνεχώς και οι ειδικοί να κρούουν για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό. Μετά τα κορονο-πάρτι σε βίλες, νέα τάση στη διασκέδαση είναι οι κορονο-κρουαζιέρες.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, oμάδα που διοργάνωνε ξέφρενα πάρτι σε απομονωμένες παραλίες της Επανομής και σε πολυτελείς βίλες της ανατολικής Θεσσαλονίκης πλέον έχει περάσει στο επόμενο στάδιο με το «μενού» να περιλαμβάνει πακέτα ακτοπλοϊκών εκδρομών για όλα τα… βαλάντια.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας, με δέλεαρ τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων, απευθύνονται σε ταξιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να κανονιστεί η μετακίνησή τους σε νησί των Σποράδων ή ακόμη και των Κυκλάδων. Η διεύθυνση του ταξιδιωτικού πρακτορείου δίνει το «ΟΚ» και η συμφωνία κλειδώνει με πλαφόν στην τιμή του πακέτου ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και με ναυλωμένο πλοίο μεταξύ συμφωνίας ιδιωτών και όχι με εκείνα της γραμμής.

Σε σχετικό βίντεο του ThessToday.gr φαίνεται το γλέντι πάνω στο πλοίο που κατευθύνθηκε από τη Θεσσαλονίκη στη Σκιάθο την προηγούμενη εβδομάδα. Το κατάστρωμα έχει μετατραπεί σε πίστα για χορό, ενώ υπάρχει ακόμη και DJ.

Και ενώ το κέφι είχε ανάψει για τα καλά στο πλοίο, οι εκατοντάδες νέοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Σκιάθου και το πάρτι μεταφέρθηκε σε beach bar και από εκεί ξανά πίσω στο πλοίο, τις βραδινές ώρες.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ