Γάλλος παριστάνει τον “μεθυσμένο τουρίστα” και κλέβει πανάκριβο ρολόι στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μύκονος κάθε χρόνο το καλοκαίρι δεν αποτελεί “μαγνήτη” μόνο για τους rich and famous από όλον τον κόσμο, αλλά προσελκύει και κακοποιούς. Ιδιαίτερα κλέφτες που με ιδιαίτερη… μαεστρία και επιδεξιότητα αρπάζουν ρολόγια και πανάκριβα κοσμήματα από πλούσιους παραθεριστές, χωρίς εκείνοι καν να το καταλάβουν.

Το OPEN παρουσίασε ένα βίντεο όπου φαίνεται η δράση ενός “μακρυχέρη” με θύμα μία γυναίκα. Το οπτικό υλικό είναι από κάμερα ασφαλείας και ο δράστης είναι Γάλλος, ο οποίος την είχε παρακολουθήσει και όταν βγήκε από κατάστημα την πλησίασε με ευθυμία – δήθεν ότι έχει καταναλώσει και λίγο αλκοόλ. Την κρατά αγκαλιά και χορεύει μαζί της.

Σε κάποια στιγμή της αρπάζει το ρολόι από το χέρι και καταφέρνει να εξαφανιστεί. Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα συνοδευόταν, αλλά ο σύντροφός της είχε προπορευτεί και έτσι ο Γάλλος βρήκε την ευκαιρία να… δράσει. Η γυναίκα κατάλαβε ότι λείπει το ρολόι της κι έβαλε τις φωνές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί της Μυκόνου κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ έχουν ταυτοποιήσει κι έναν συνεργό του, επίσης Γάλλο. Όπως φαίνεται και οι δύο είχαν φτάσει στη Μύκονο με σκοπό να διαπράττουν τέτοιες κλοπές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ