Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο 39χρονος αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, καθώς και ο πατέρας της που την κακοποιούσε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών. Ο αστυνομικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική βλάβη, για εμπορία ανθρώπων και για παραβάσεις της νομοθεσίας για όπλα και ενδοοικογενειακή βία. Ο πατέρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και για παραβάσεις για όπλα.

Οι καταγγελίες της 19χρονης έχουν προκαλέσει σοκ. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν χθες η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από πολίτες στην Ηλιούπολη, λέγοντας ότι δραπέτευσε από το σημείο, που την κρατούσε ο αστυνομικός, ο οποίος την απειλούσε και την εξέδιδε. Ο αστυνομικός συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι “συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10ης Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία. Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ