Μεγάλη φωτιά στα Στύρα Ευβοίας – Εκκενώθηκε προληπτικά το χωριό Νιμπορειό – Νέα ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ αναγνωστών

Μεγάλη δασική πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι του Σαββάτου στα Στύρα Ευβοίας και έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στην Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στο σημείο επιχειρούν 23 οχήματα, 64 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, υδροφόρες ΟΤΑ ενώ από αέρος συνδράμουν πέντε ελικόπτερα (1 συντονιστικό, 1 Ε.Σ.) και 5 αεροασκάφη (4 CL ΚΑΙ ΤΟ BERIEV-200).

Ταυτόχρονα, πριν από λίγο ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Κελαϊδίτης επιβεβαίωσε ότι εκκενώθηκε προληπτικά το χωριό, Νιμπορειό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες αναγνωστών του enikos.gr

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ