Νέες εικόνες από την έκρηξη στο Περιστέρι – Τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες – ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Μαντούβαλος

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε ισόγειο κτιρίου στην οδό Κιλκίς στο Περιστέρι. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά την οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο enikos.gr ότι η φωτιά ήταν τόσο έντονη που μέσα σε λίγα λεπτά ένα πέπλο καπνού είχε καλύψει το κτίριο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

“Έγινε μεγάλη έκρηξη στο εσωτερικό του κτιρίου, μάλλον στο ισόγειο. Η έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα. Τα γυαλιά διασκορπίστηκαν σε όλη την περιοχή, σε όλη τη γειτονιά. Η φωτιά εξαπλώθηκε αμέσως και πήρε φωτιά και το δέντρο. Η λογική λέει ότι προκλήθηκε από κάποια φιάλη ή από κάποιο βραχυκύκλωμα. Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα από τον καπνό που δημιουργήθηκε” περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

“Ακούσαμε μια μεγάλη έκρηξη. Ειδοποιήσαμε την Πυροσβεστική, ήρθαν σε 10 λεπτά. Τρομάξαμε, δεν κινδύνευσε ευτυχώς κανείς” είπε μια γυναίκα που μένει στη γειτονιά. Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε ότι δεν έμενε κανείς στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Ζημιές έχει υποστεί και ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το σημείο της έκρηξης. Ο ιδιοκτήτης του μένει στο ίδιο κτίριο, ακριβώς πάνω από το κατάστημα, όπου σημειώθηκε η έκρηξη. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το κατάστημα δεν λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ