Προκαλεί ξανά ο συζυγοκτόνος: Γιατί επαναφέρει το σενάριο για… “εισβολείς” στη μεζονέτα

Τις τελευταίες μέρες η οικογένεια της Καρολάιν αφήνει να εννοηθεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την 20χρονη, διότι το θύμα έμαθε κάτι πολύ σημαντικό για τις επαγγελματικές δραστηριότητές του. “Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι, θα το είχε αναφέρει και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν” είχε δηλώσει ο πατέρας της άτυχης 20χρονης στο MEGA.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες -ιδίως από τα βρετανικά ΜΜΕ- σε σχέση με το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας είναι το εξής. Ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και σκότωσαν την 20χρονη για οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες που υπήρχαν με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη. Επί της ουσίας, δηλαδή, σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, οι δράστες λειτούργησαν εκδικητικά στο πρόσωπο της Καρολάιν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, το νέο στοιχείο, που έχει προκύψει από πληροφορίες μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, είναι ότι αυτή την εκδοχή πλέον την έχει υποστηρίξει σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του και ο ίδιος ο συζυγοκτόνος. Ακόμα δεν είναι σαφές για ποιον λόγο μπορεί να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο. Αν δηλαδή θέλει να αποτινάξει από πάνω του τις κατηγορίες, αν σχετίζεται με τον ψυχισμό του ή οι ισχυρισμοί αυτοί υποκρύπτουν κάποια άλλη σκοπιμότητα.

Σε κάθε περίπτωση, από τη μέχρι τώρα έρευνα, δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να “δείχνει” εισβολή τρίτων στη μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές, πάντως, εξετάζουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς για την υπόθεση που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ