Θεσσαλονίκη: Τι οδήγησε τον 81χρονο συγγραφέα στην αυτοκτονία – Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου του

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με το δράμα που κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 81χρονου άνδρα, στη Θεσσαλονίκη. Ο ηλικιωμένος, που ήταν συγγραφέας, εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο δώμα στο οποίο διέμενε και όπου είχε ξεσπάσει φωτιά, στην περιοχή της Ηλιούπολης. Νωρίτερα, ο 81χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει, πυροβολώντας στον αέρα με καραμπίνα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως εκτιμάται ότι έβαλε μόνος του φωτιά στο δώμα.

Όπως φαίνεται, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, τον εμπόδιζε από το να εργαστεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με αποτέλεσμα να θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται έστειλε email σε έναν επιστήθιο φίλο του, εξηγώντας τις προθέσεις του.

Ο Θεοφάνης Βροχίδης, ένας πολύ καλός φίλος του συγγραφέα, περιγράφει ότι σήμερα στις 8 το πρωί έλαβε δύο email από τον Ευάγγελο που του εξηγούσε τις προθέσεις του, για ποιους λόγους θα έβαζε τέλος στη ζωή του, μεταδίδει το GRTimes. “Μου είπε έλα εδώ να τραβάς βίντεο γιατί θα γίνει πανηγύρι μεγάλο”, αναφέρει.

Ο ίδιος περιγράφει πως ο 81 χρόνος είχε μια δύσκολη ζωή και πως τον τελευταίο καιρό είχε πάθει εγκεφαλικό και ως συνέπεια δεν μπορούσε να γράψει γρήγορα στον υπολογιστή και ως συγγραφέας αυτό ήταν πλήγμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν 15 ημέρες ο ηλικιωμένος του είχε στείλει ξανά επιστολή και του είχε παραδώσει κάποια από τα πράγματά του.

“Είδε τους αστυνομικούς και τους είπε πως δεν πρόκειται να τους ανοίξει. Βγήκε στην ταράτσα και έριξε με την καραμπίνα μερικές βολές στον αέρα για να μαζέψει κόσμο προφανώς. Πέταξε 4-5 βιβλία. Στη συνέχεια μου είπε ‘Φάνη απομακρύνσου’, ακούσαμε μια έκρηξη πήρε φωτιά ο χώρος και δεν τον είδα έκτοτε. Πολύ πιθανός να πυροβολήθηκε και μετά να κάηκε”, συμπληρώνει ο επιστήθιος φίλος του.

Πηγή/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: GRTimes

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ