Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται στο πρώτο κέντρο διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους – Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε με βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ότι το Posidonio, στο οποίο θα εμφανίζεται από τις 16 Ιουλίου, θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες. Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους χρήστες να στρέφονται τόσο κατά του γνωστού τραγουδιστή, όσο και κατά των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρου.

“Οι μάσκες πέφτουν”

“Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Γνωρίζετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν”, λέει ο Πάνος Κιάμος στο μήνυμά του.

Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στα social media κατά του Πάνου Κιάμου, αλλά και των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρου, με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον διαχωρισμό των πολιτών.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ