Κορονοϊός: Το σχόλιο της Μαρίας Θεοδωρίδου για το “freedom pass”

«Είναι πολύ νωρίς για να εισπράξουμε την αποδοχή της κάρτας, αλλά τουλάχιστον προσωπικά είχα δύο τηλέφωνα που ήταν πολύ ενθουσιώδη, κυρίως για την ποιοτική προσφορά», δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το “freedom pass” των 150 ευρώ που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τους νέους 18 έως 25, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί ή σκοπεύουν να το κάνουν. «Σε όλες τις χώρες έχουν καταφύγει σε πρακτικές ενθάρρυνσης του εμβολιασμού, προσφέροντας, όμως, εισιτήρια για ποδοσφαιρικούς αγώνες ή για γεύματα σε αλυσίδες fast food. Νομίζω, ότι είναι ένα πολύ θετικό βήμα γιατί στα νέα παιδιά και το κάθε ευρώ μετράει. Είναι μία ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους. «Το voucher πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει, είναι τακτική που εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες και δίνεται στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Δεν πρόκειται για μετρητά, αλλά για ένα ψηφιακό πορτοφόλι για συγκεκριμένες υπηρεσίες τουρισμού και πολιτισμού, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν οι νέοι», επεσήμανε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ο ίδιος τόνισε ότι η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα είναι αυτή που επηρεάστηκε περισσότερο και δεν συμμετείχε στα προηγούμενα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και απεύθυνε κάλεσμα προς όλους, έτσι ώστε να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να εμβολιαστούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ