Γλυκά Νερά: “Η Καρολάιν δεν ήρθε ποτέ εδώ” – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στη Σούδα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το ταξίδι που φέρεται να έκανε η Καρολάιν στη Σούδα, προκειμένου να δει ένα προς ενοικίαση οροφοδιαμέρισμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου η 20χρονη φέρεται να πήγε με ελικόπτερο στην Κρήτη με έναν άνδρα, για να δει το σπίτι και να το νοικιάσει, πράγμα, όμως, που δεν επιβεβαιώνει η ιδιοκτήτρια.

Μιλώντας στο Creta24.gr, η ιδιοκτήτρια του ακινήτου υποστήριξε πως το θύμα της δολοφονίας των Γλυκών Νερών δεν επισκέφθηκε ποτέ το συγκεκριμένο σπίτι. «Δεν ήρθε εδώ. Ούτε η κοπέλα ούτε και ο σύζυγός της με πήραν τηλέφωνο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Το έχω ανεβάσει σε site, το οποίο μπορεί να είδε και να αποθήκευσε στο λάπτοπ της, για να το δει κάποια στιγμή και δεν πρόλαβε».

Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι μίλησε και με τη μεσίτρια που έχει αναλάβει την πώληση του οροφοδιαμερίσματος και ανέφερε: «Ούτε η κοπέλα που έχει το μεσιτικό γραφείο, μίλησε μαζί της. Το πιο πιθανό είναι τα παιδιά να πήραν τις φωτογραφίες από το site και να τις αποθήκευσαν για να το δουν κάποια στιγμή και η κοπέλα, δυστυχώς δεν πρόλαβε να έρθει μ’ αυτό που έγινε».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το συγκεκριμένο σπίτι νοικιαζόταν ως το Δεκέμβρη ενώ αυτή τη στιγμή μένει η κόρη της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ