Γλυκά Νερά: Το μυστήριο της σπασμένης πόρτας, το ψέμα του συζυγοκτόνου και η αποκαλυπτική μαρτυρία του μαραγκού

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Το πρωί της Τετάρτης μίλησε στον Alpha ο μαραγκός που πριν από λίγους μήνες επισκεύασε μία σπασμένη πόρτα από τη μεζονέτα, όπου διέμενε το ζευγάρι. Περιγράφει τι του είχε πει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν όταν τότε είχε απευθυνθεί σε εκείνον.

«Μου είχε φέρει μία σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μία λοξή πόρτα που μπαίνει σε σπίτια με κεραμίδια. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα. Ήταν λευκή», ανέφερε ο μαραγκός.

«Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα. Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του, δεν μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα. Δεν ήξερα πόσο ήταν το παιδί του. Άγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μία σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μία φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει, φορούσε τη στολή του πιλότου», είπε ακόμη ο μαραγκός και συμπλήρωσε: «Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από την μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό».

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη σπασμένη πόρτα

Το Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη σπασμένη πόρτα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Η πόρτα στη φωτογραφία είναι όπως του την έδωσα, απλώς αυτά είναι τα τριψίματα, όπου έχει ανοίξει το μπάλωμα», δήλωσε στο MEGA, ο μαραγκός Φραγκίσκος Συνοδινός. «Πρέπει να μου την έφερε τον Μάρτιο. Χειμώνας ήταν, ήταν σίγουρα μετά τον Γενάρη, αλλά δεν θυμάμαι», είπε ακόμη ο τεχνίτης. «Είναι μία καλή μεσόπορτα είναι κατασκευασμένη από ξυλουργό, δεν είναι από εταιρεία, είναι πρεσαριστή. Δεν είναι «χάρτινη» πόρτα, του εμπορίου. Με μια κλωτσιά δεν μπορεί να γίνει έτσι αυτή η πόρτα», ανέφερε. «Τυχαίνει να μου φέρουν και άλλες τέτοιες πόρτες. Όταν κλειστούν στο μπάνιο, τις κλωτσάνε, τις χτυπάνε για να σπάσουν και να βγει ο άνθρωπος από μέσα. Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει», συμπλήρωσε.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν η πόρτα, όταν του την πήγε ο πιλότος. «Ήταν χτυπημένη με κάτι, δεν είναι με σίδερο. Υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο και με σφυρί μπορεί να γίνει», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Όταν μου την έφερε μου είπε ότι “κλείστηκε μέσα το παιδί στο μπάνιο και αναγκάστηκα να την σπάσω για να βγάλω το παιδί έξω”. Δεν μου την άφησε να την βάψω γιατί ήταν παραπάνω το κοστολόγιο.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ