Γλυκά Νερά: “Για την Καρολάιν το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα” – Τι λέει πρόσωπο “κλειδί” για τους ισχυρισμούς του πιλότου

Τη βεβαιότητά της ότι η Καρολάιν δεν υπήρχε περίπτωση να φερθεί βίαια στο παιδί της, εξέφρασε ένα πρόσωπο “κλειδί” στη δικογραφία για την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης μητέρας, από τον 33χρονο σύζυγό της. Σε συνέντευξη που έδωσε στο mega, η γυναίκα που ζει δίπλα στη μοιραία μεζονέτα, στα Γλυκά Νερά, και φίλη της Καρολάιν αποδομεί τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

“Λάτρευε τη Λυδία η Καρολαίν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ήρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζώα του”, ανέφερε η γυναίκα, που άκουσε τη νύχτα της φρίκης μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε τελικά απαγχονισμένος. Όπως είπε, δεν άκουσε κανένα θόρυβο νωρίτερα και ο ισχυρισμός του πιλότου πως η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν φθάσει εκείνος στο έγκλημα, προκαλεί την έντονη αντίδρασή της.

Ερωτηθείσα εάν υπήρχε περίπτωση αυτή η γυναίκα να είχε χτυπήσει το παιδί της, απάντησε: “Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία” τόνισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα μιλούσε καθημερινά με την Καρολάιν και είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση. “Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα ‘σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά” πρόσθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Σε ερώτηση εάν φαίνεται να υπήρχε κάποια σκιά να βαραίνει την 20χρονη, δεν έδωσε απάντηση. Έπειτα από μία μικρή σιωπή, είπε: “ό,τι πρόβλημα και να έχει ένας άνθρωπος, καταλάβατε με τον σύζυγό του με… δεν είναι λύση σκοτώνω, η λύση είναι χωρίζω έτσι δεν είναι; Καταλάβατε τι εννοώ…”.

Σε ορισμένες συναντήσεις των δύο γυναικών, βρισκόταν και ο ίδιος ο πιλότος. Η ίδια, αναφερόμενη στον 33χρονο σημειώνει πως “ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ