Γλυκά Νερά: Η Αγγελική Νικολούλη για την “κακιά ώρα” που θα επικαλεστεί ο πιλότος – Η μαρτυρία και η λεπτομέρεια

Η ώρα του ανακριτή έχει φτάσει για τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος ομολόγησε έπειτα από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο, ότι εκείνος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν με το βρέφος τους, στα Γλυκά Νερά. Το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαίου και η σκηνοθεσία της ληστείας από τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, παρουσιάζοντας σημαντικά στοιχεία. Η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και σχολίασε τον ισχυρισμό, που εκτιμάται ότι θα επικαλεστεί ο δολοφόνος ενώπιον του ανακριτή, πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και “ήταν η κακιά η ώρα”. “Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα που επικαλείται μπορεί να σχεδιάσει μία ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεσή του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ. Η εικόνα που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης ήθελε μελέτη, σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις, να μην υπάρχουν κενά”, είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Ειδική αναφορά έκανε στην περιγραφή που είχε κάνει ο συζυγοκτόνος για τον υποτιθέμενο “αρχηγό” που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Η περιγραφή ταίριαζε με αυτή που είχε κάνει ο εκπαιδευτής του, που είχε πέσει θύμα ληστείας στα Μέγαρα. “Η λεπτομέρεια είναι ότι οι δύο άνδρες δεν είχαν επαφή τότε, δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά και δεν νομίζω ότι εκείνη την ‘κακιά την ώρα’ ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού”, είπε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε πως “νομίζω ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών…”. “Ο εκπαιδευτής του από τα ΜΜΕ πληροφορήθηκε τα κοινά στοιχεία με τη δική του ληστεία και τότε τον πήρε τηλέφωνο…”, συμπλήρωσε.

Η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε και τον ισχυρισμό του πιλότου ότι δεν είχε συνεργό και δεν τον βοήθησε κανείς στο έγκλημα ή την σκηνοθεσία, ενώ ερωτήθηκε και για το τηλεφώνημα-μαρτυρία που έγινε στην τελευταία εκπομπή της, λέγοντας ότι “είναι πολύ σοβαρή πηγή”. “Χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση, γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση. Γιατί βλέπω από κάποιες πληροφορίες που φτάνουν από κάποια γεγονότα, που φαίνεται ότι οδήγησαν την κοπέλα στο να πάρει την απόφαση να χωρίσει. Φαίνεται ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από έναν συγκεκριμένο χώρο, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ