Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η περιγραφή διασώστη του ΕΚΑΒ -“Μόλις την έπιασα κατάλαβα ότι είχε πεθάνει”

Ραγίζουν καρδιές από τη συγκλονιστική περιγραφή ενός από τους δύο διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών όπου δολοφονήθηκε άγρια η 20χρονη Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο ένας από τους δύο διασώστες μπήκε στο σπίτι και ανέβηκε στον πρώτο όροφο για να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν η Καρολάιν. Αμέσως κατάλαβε ότι εκείνη βρισκόταν σε αρχική ακαμψία, ενώ, όπως περιέγραψε, παρατήρησε και κάποιες σταγόνες αίματος στο σεντόνι: “Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα στο σπίτι βρίσκεται μία κοπέλα, η οποία δεν έχει τις αισθήσεις της. Έτσι, λοιπόν, εγώ μαζί με έναν αστυνομικό μπήκαμε στο σπίτι για να δω την κοπέλα. Δηλαδή, θυμάμαι ότι το σπίτι ήταν μεζονέτα και ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας. Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου είδα να βρίσκεται μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι μία κοπέλα, η οποία είχε το δεξί της χέρι διπλωμένο πίσω από τη μέση”, ανέφερε ο διασώστης και πρόσθεσε: “Μόλις την έπιασα κατάλαβα ότι ήταν σε αρχική ακαμψία και επομένως είχε πεθάνει. Παρόλα αυτά, την γύρισα λίγο και πολύ προσεκτικά, για να διαπιστώσω σε τι κατάσταση βρίσκεται το πρόσωπο της και αν έχει σφυγμό. Στο σεντόνι στο ύψος του κεφαλιού παρατήρησα σταγόνες αίματος” είπε σύμφωνα με το star.gr.

Μετά βγήκαν και οι δύο διασώστες από το σπίτι, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η κοπέλα είναι νεκρή και περίμενε εντολές από τους ανωτέρους του για να αποδεσμευτούν. Περίπου μία ώρα αργότερα έφυγαν από το σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ