Γλυκά Νερά: “Απογειώθηκε” τo instagram του πιλότου – Τα μηνύματα οργής και η αύξηση των ακολούθων

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το έγκλημα στα Γλυκά Νερά το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τεράστιο. Όλοι ανυπομονούσαν να βρεθούν οι αδίστακτοι κακοποιοί που έκοψαν το νήμα της ζωής μιας 20χρονης κοπέλας, μιας μαμάς ενός βρέφους. Η ζωή του ζευγαριού μέσα από τα τα social media έμοιαζε παραμυθένια. Από την πρώτη στιγμή, οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έσπευσαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στον σύζυγό της άτυχης Καρολάιν, τον άνδρα που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε μόνος του με ένα μωρό στην αγκαλιά.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης γίνεται γνωστή η μεγάλη ανατροπή. Ο 32χρονος πιλότος ομολογεί πως είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως σκηνοθέτησε τη ληστεία. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως από εκείνη τη στιγμή, οι followers στο Instagram του πιλότου αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε μία νύχτα οι ακόλουθοί του αυξήθηκαν κατά 3.000, ενώ αυτή τη στιγμή οι followers του προφίλ του έχουν ξεπεράσει τους 17.600.

Το γεγονός σχολιάστηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο (λεπτό 5:45)

Tην ίδια ώρα η οργή του κόσμου, φαίνεται στα χιλιάδες μηνύματα κάτω από τη φωτογραφία του γάμου τους που είχε ανεβάσει ο 32χρονος πιλότος στο Instagram μετά τον θάνατο της 20χρονης μητέρας γράφοντας με περισσή υποκρισία “Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου”.

Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περίπου 13 χιλιάδες σχόλια με τους χρήστες να δείχνουν την απέχθεια για τον 32χρονο που σκότωσε την Καρολάιν μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης τους και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία.

View this post on Instagram

A post shared by Babis Anagnostopoulos (@flying.babis)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ