Γλυκά Νερά: Έτσι ο πιλότος προσπάθησε να σκηνοθετήσει το “τέλειο έγκλημα”

Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν σήμερα σε σχέση με την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα ενώ επί 37 ημέρες προσπαθούσε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς ότι δήθεν τρεις ληστές εισέβαλαν σπίτι τους και σκότωσαν την άτυχη μητέρα.

Το σοκαριστικό τέλος στο σενάριο που είχε επινοήσει και θέσει σε εφαρμογή ο 32χρονος, ήρθε χθες, όταν ομολόγησε στους αστυνομικούς, που ήδη είχαν τα απαραίτητα πειστήρια για την ενοχή του, ότι εκείνος ήταν ο δράστης της στυγερής δολοφονίας. Ο πιλότος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της και προκαλώντας της ασφυξία, όπως παραδέχτηκε. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, βρήκαν την μητέρα νεκρή πάνω στο κρεβάτι, τον σύζυγο δεμένο με σχοινί στα χέρια και στα πόδια και ταινία στο κεφάλι, να είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα, δίπλα στο κρεβάτι, και το 11 μηνών βρέφος τους να βρίσκεται πάνω στην Καρολάιν.

Μετά το έγκλημα, ο πιλότος περιέγραψε και το πώς σκηνοθέτησε τον χώρο του εγκλήματος, προκειμένου να παραπλανήσει ότι δήθεν επρόκειτο για ληστεία: Παραβίασε το παράθυρο του υπογείου, θέλοντας προφανώς να πείσει ότι από εκεί οι “τρεις δράστες” εισέβαλαν στη μεζονέτα, αναστάτωσε τον χώρο προκειμένου να φανεί δήθεν ότι οι “κακοποιοί” ερεύνησαν το σπίτι για να βρουν χρήματα, δολοφόνησε τον σκύλο κρεμώντας τον στην κουπαστή της σκάλας, αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από την κάμερα στο σαλόνι, έδεσε τον εαυτό του και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, ζητώντας δήθεν βοήθεια.

Όλες αυτές οι κινήσεις του, έγιναν προκειμένου να σκηνοθετήσει τον χώρο του εγκλήματος και να επιχειρήσει να πείσει τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ληστεία, όπως ανέφεραν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ