Γλυκά Νερά: “Ισχυρές ενδείξεις ενοχής του 32χρονου” – Οι γρίφοι που “ζητούν” λύση – ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές είναι οι ενδείξεις ενοχής του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι αρχικές καταθέσεις του πιλότου αναφορικά με τις συνθήκες δολοφονίας της συζύγου του καταρρέουν μπροστά στα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει από την εξερεύνηση των ψηφιακών πιεστηρίων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για ισχυρές ενδείξεις ενοχής του 32χρονου, που από μοναδικό μάρτυρα φέρονται να τον καθιστούν βασικό ύποπτο στην υπόθεση.

Οι τέσσερις γρίφοι που ζητούν λύση

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ και που αναζητούν λύσεις στους γρίφους που έχουν προκύψει, είναι τα εξής:

– την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα το χρονικό διάστημα από τις 04.50 – 6.20 το πρωί, το χρονικό διάστημα που όπως υποστήριζε ο ίδιος στην κατάθεση του έγινε η εισβολή και η δολοφονίας της συζύγου του και η προσπάθεια του να λυθεί και να επικοινωνήσει με τις αρχές.

– «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας (smartwatch) που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή. Ο παλμογράφος φαίνεται να σταματά νωρίτερα από τις μέχρι τώρα περιγραφές και εκτιμήσεις που είχε δώσει ο 33χρονος πιλότος.

– αντίστοιχη ανακολουθία προκύπτει και στον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, που υπήρχε στο ισόγειο χώρο στο καθιστικό σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 33χρονος. Φαίνεται ότι αυτό συνέβη πριν από τον χρόνο που ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε.

– ένα ακόμα στοιχείο που δίνει φως τουλάχιστον σχετικά με το κίνητρο που ενδεχομένως να είχε ο νεαρός πιλότος είναι κάποια μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Κάρολαιν περίπου τα μεσάνυχτα εκείνο το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου που δείχνουν μια ένταση μεταξύ τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Η Καρολάιν ήθελε να φύγει το μοιραίο βράδυ από τη μεζονέτα

Ακόμη ένα στοιχείο από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, που βασίζεται σε αναφορές από την Ελληνική Αστυνομία, το μοιραίο βράδυ το ζευγάρι είχε κάποια προστριβή και η 20χρονη είχε εκδηλώσει την πρόθεση της να φύγει από τη μεζονέτα και να κοιμηθεί σε άλλο σπίτι ή σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι “είναι θέμα ωρών” να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον δολοφόνο, ενώ όλα δείχνουν πως η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά δεν είναι αποτέλεσμα ληστείας. Είναι άλλα τα αίτια, άλλα τα κίνητρα και άλλος ο δράστης.

Θρίλερ με σημαντική μαρτυρία – Το αποτύπωμα και το σκηνικό “ληστείας”

Εξάλλου, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το ενδεχόμενο να υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια να σκηνοθετηθεί σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα σταΓλυκά Νερά. Σύμφωνα με τον ΑLPHA, εκτός από τα ψηφιακά ευρήματα που έχουν προκύψει, υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη μιας σημαντικής μαρτυρίας, καθώς από την πρώτη στιγμή υπήρχε ένα αποτύπωμα μέσα στη σοφίτα -το μοναδικό- για το οποίο είχαν πει ότι ανήκει σε έναν εργάτη. Όμως δεν πήγαινε ούτε εργάτης συστηματικά στο συγκεκριμένο σπίτι, ούτε κηπουρός γιατί το ζευγάρι δεν είχε κήπο. Συνεπώς, ένα από τα ερωτήματα είναι πώς δημιουργήθηκε αυτό το αποτύπωμα. Σύμφωνα με τον ALPHA, ερευνάται αν υπάρχει συνεργός στην υπόθεση, υπό την έννοια της συγκάλυψης στοιχείων μετά τη δολοφονία και της παροχής βοήθειας σε κάποιου είδους “σκηνοθεσία”.

Το τηλέφωνο του 32χρονου φαίνεται πως έχει ενεργοποιηθεί μέσω μιας εφαρμογής σε ώρα που ο ίδιος έχει καταθέσει ότι ήταν δεμένος, δεν μπορούσε να κινηθεί και κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Ερώτημα που τίθεται: πώς ενεργοποιήθηκε και από ποιους αυτή η εφαρμογή στο κινητό.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα sms της μοιραίας βραδιάς. Συγκεκριμένα, εξετάζοντας το κινητό της 20χρονης οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων βρήκαν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει τα μεσάνυχτα εκείνης της νύχτας με τον σύζυγό της, λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί. Πρόκειται για sms που είναι σε οξύ τόνο και δείχνουν ότι υπήρχε μια ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ενώ και τα δύο κινητά -του 32χρονου και της 20χρονης – είναι ενεργοποιημένα στην ίδια κεραία, δηλαδή στο σπίτι, οι αστυνομικοί λένε ότι ο σύζυγος ήταν στο ισόγειο και η Καρολάιν με το μωρό ήταν για αρκετή ώρα στη σοφίτα. Δηλαδή ήταν σε διαφορετικούς χώρους μέσα στο σπίτι και αντάλλασσαν μηνύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και μια αγγλική λέξη στο κινητό της 20χρονης γραμμένη για τον σύζυγό της, που ίσως θεωρήθηκε προσβλητική για τον 32χρονο πιλότο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ