Μπαλάσκας για δολοφονία στα Γλυκά Νερά: “Όλα καταδεικνύουν πως είμαστε πάρα πολύ κοντά στην εξιχνίαση”

«Όλα καταδεικνύουν πως είμαστε πάρα πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι οι δύο εκπρόσωποι Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα φύγουν μέχρι το βράδυ από τη ΓΑΔΑ και αν χρειαστεί θα κάνουν και νέες δηλώσεις», υποστήριξε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega ο γνωστός συνδικαλιστής και αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Τα στοιχεία άρχισαν να τρέχουν με ταχύτητα και οι αστυνομικοί άρχισαν να “δένουν” την υπόθεση με διάφορα τεχνικά στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή τους», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Από κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να πει κάτι άλλο. Μπορεί να πούμε το άλφα και να είναι το βήτα, μπορεί να πούμε το βήτα και να είναι το άλφα». Σε ερώτηση για το αν η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει στο ποιος είναι ο δολοφόνος, ο κ. Μπαλάσκας επισήμανε: «Τι εννοώ; Δεν είναι τυχαίο που στείλαμε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αλόννησο με διαταγή του Αρχηγείου να μας φέρει τον πιλότο. Από κει και πέρα πρέπει να γίνουν κάποιες ιδιαίτερες διευκρινίσεις και να γίνει μία σοβαρή δουλειά από τους αξιωματικούς που γίνεται. Όλο αυτό θα καταλήξει κάπου. Απλά θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι».

«Οι αρχές επιδιώκουν μία ομολογία ή ακράδαντα στοιχεία που δεν χωρούν αμφισβήτηση για να κλείσει από μας η υπόθεση και να πάει στις δικαστικές αρχές», ανέφερε ακόμη ο κ. Μπαλάσκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ