Θεσσαλονίκη: 60χρονος χαροπαλεύει έπειτα από συμπλοκή με τους ληστές του σπιτιού

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 60χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές του σπιτιού του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το θύμα προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιουσία του και ένας εκ των δύο ληστών τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

«Οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο σπίτι, ήταν εκπαιδευμένοι, ήξεραν τι και που να ψάξουν», δήλωσε στον ANT1 η σύζυγος του θύματος που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για την κατάσταση της υγείας του άνδρα της. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα τον δω ξανά», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα μιλώντας στο Mega περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο το περιστατικό, το οποίο συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής. «Διαπίστωσα ότι μία καγκελόπορτα ήταν ανοιχτή. Γυρνώντας από την άλλη μεριά της αυλής, διαπίστωσα ότι υπήρχε αναμμένο φως στην κρεβατοκάμαρα, είδα σκιές και κατάλαβα ότι μας κλέβουν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Άρχιζα να φωνάζω “βοήθεια κλέφτες”. Αυτοί με άκουσαν, βγήκαν από την πόρτα της κουζίνας, πήδηξαν στο διπλανό σπίτι, έπεσαν στην αυλή και ο πρώτος έφυγε. Ο δεύτερος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα μου που πήγε ασυναίσθητα να του πει “τι κάνεις;” και τον έσπρωξε στο στέρνο και έπεσε πίσω και χτύπησε το κεφάλι του».

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ