Σοκ στα Καμένα Βούρλα: Χειροπέδες σε 24χρονο για βιασμό 11χρονης σε ασανσέρ

Σοκ έχει προκαλέσει στα Καμένα Βούρλα η είδηση του βιασμού 11χρονης από 24χρονο κάτοικο της περιοχής. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, ο φερόμενος δράστης αντάλλασσε μηνύματα με την 11χρονη μέσω Instagram. Ωστόσο, στις αρχές του μήνα η κατάσταση ξέφυγε εντελώς. Ο 24χρονος φέρεται να κατάφερε να εγκλώβισε την 11χρονη στο ασανσέρ εντός κτιρίου και να τη βίασε, όπως κατήγγειλε η οικογένεια της 11χρονης.

Η ΕΛ.ΑΣ. έδρασε άμεσα. Αναζήτησε τον 24χρονο, τον εντόπισε και του πέρασε χειροπέδες το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, ο φερόμενος ως δράστης, κάτω από άκρα μυστικότητα την Παρασκευή μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σε βάρος του οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έχουν σχηματίσει δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση ανηλίκου. Επίσης έχουν κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή που ελέγχονται εξονυχιστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ