ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο 48χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής της 13χρονης στη Ραφήνα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 48χρονου, που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής της 13χρονης, στη Ραφήνα. Τα στοιχεία του κατηγορούμενου, δημοσιεύονται έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 48χρονος κατηγορείται ότι το βράδυ της 27ης Μαίου, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ραφήνας, προσέγγισε την ανήλικη η οποία επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατό της και επιχείρησε επανειλημμένα και προστακτικά να την πείσει να επιβιβασθεί στο όχημά του.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Ραφήνας-Πικερμίου. Παρότι ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, δεν έπεισε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή- εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του.

Πρόκειται για τον ΚΑΛΛΑ Παντελή του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ