Παγώνη: Δεν δίνω σημασία στα σχόλια – Τι είπε για τις μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου

Στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, “Πάμε γι’ άλλα ολοταχώς” βρέθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη και μάλιστα έκανε δηλώσεις και με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μιλώντας στο MEGA για το πώς πέρασε και εάν ήρθε σε δύσκολη θέση από τις μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου, η κα Παγώνη απάντησε ότι “είχα ηρεμήσει έπειτα από μια πολύ δύσκολη ημέρα, είχα χαλαρώσει. Μου αρέσει το χιούμορ, απολαμβάνω τις παραστάσεις όταν πηγαίνω εκεί, δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια και δεν δίνω σημασία και στη ζωή μου γενικότερα σε σχόλια”. Όπως είπε η ίδια, “ήταν μια πολύ ωραία παράσταση, καθόλου δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Ζαχαράτος είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης, φοβερός μίμος, είναι άριστος στη δουλειά του και το ξέρουμε όλοι αυτό και το αναγνωρίζουμε. Έχει φοβερό χιούμορ και η παράσταση ήταν φοβερή. Να πάτε να τη δείτε. Μιμείται τους πάντες με ωραίο τρόπο. Σε μιμείται και αισθάνεσαι όμορφα”.

Μάλιστα, η Ματίνα Παγώνη προσκάλεσε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να πάνε την επόμενη φορά μαζί στο θέατρο.

Δηλώσεις έκανε η κα Παγώνη και όταν πήγε στην παράσταση λέγοντας ότι “ήρθαμε να διασκεδάσουμε. Ο Τάκης πραγματικά είναι φοβερός. Εγώ έχω παρακολουθήσει πολλές παραστάσεις του”. Σε ερώτηση γιατί την ξεχώρισε σε σχέση με άλλους επιδημιολόγους απάντησε “γιατί λέω αλήθειες”. Επεσήμανε επίσης, ότι “έχω καλές σχέσεις με τον Τάκη Ζαχαράτο. Με όλους έχω εγώ καλές σχέσεις”. Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τους λόγους που την αγαπάει ο κόσμος, η κα Παγώνη απάντησε “γιατί είμαι ο εαυτός μου. Δεν έχω κάτι άλλο ιδιαίτερο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ