Ζάκυνθος: Συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Τρία άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας στο νησί. Έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, από την κεντρική διοίκηση, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα και αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν τελικά να προχωρήσουν στις συλλήψεις.

Μετά την οργανωμένη επιχείρηση, οι συλληφθέντες μέσα στη νύχτα, μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών ή ημερών θα ανακοινωθούν σημαντικές αλλαγές και ενισχύσεις στην αστυνομία Ζακύνθου, με στόχο την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Η 37χρονη σύζυγος του Ντίμη Κορφιάτη έπεφτε νεκρή από τα πυρά δύο δραστών που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στο ζευγάρι στην περιοχή του Αγίου Σώστη τον Ιούνιο του 2020. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ την 37χρονη Χριστίνα, ενώ βρισκόταν επάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο σύζυγός της. Οι δολοφόνοι, οι οποίοι πιθανότατα ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, οδηγούσαν λευκή μηχανή, ενώ στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από 45άρι πιστόλι.

Από την «κινηματογραφική» επίθεση, η άτυχη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ ο σύζυγός της τραυματίστηκε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Έναν χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Μάϊο, ο 54χρονος έπεσε νεκρός όταν τον πυροβόλησαν την ώρα που έμπαινε στο γραφείο του λογιστή του.

Με πληροφορίες από imerazante.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ