Κηφισιά: Ποινική δίωξη στον 47χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αδελφού του

της Άννας Κανδύλη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή ασκήθηκε απο τον Εισαγγελέα στον 47χρονο που ομολόγησε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδελφό του στην Κηφισιά. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο δράστης, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού πυροβόλησε τον μικρότερο αδελφό του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον δεξιό μηρό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 14.00 το Σάββατο, όταν ο 45χρονος άνδρας δέχτηκε την επίθεση από τον αδελφό του μέσα στο σπίτι του στην οδό Εσπερίδων στην Κηφισιά. Οι δύο άνδρες φέρεται να λογομάχησαν έντονα και ο οπλισμένος αδελφός να πυροβόλησε τον 45χρονο μπροστά στα μάτια των γονιών τους. Μετά τον έντονο διαπληκτισμό τους, ο 47χρονος έβγαλε πιστόλι και τραυμάτισε τον αδελφό του στο αριστερό πόδι. Ατάραχος ο δράστης, μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

“Κάποια στιγμή αρχίζουν να ακούγονται φωνές… Εν τέλει ήταν από ένα σπίτι εδώ δίπλα, δυο αδέλφια, μεγάλη αψιμαχία” δήλωσε κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: “Κάποια στιγμή σταματάει και αρχίζουν να εμφανίζονται μηχανάκια της ΔΙΑΣ, αρκετά… Μια, δυο, τρεις βόλτες. Έρχεται το ασθενοφόρο και μαθαίνουμε ότι εν τέλει έχει πέσει πυροβολισμός ανάμεσα σε δύο αδέλφια”. Όπως φαίνεται, ο δράστης είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 47χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2017 από το Τμήμα Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας και έδινε το “παρών” κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς. Το θύμα και οι ηλικιωμένοι γονείς τους φέρεται να είναι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που δεν μπόρεσαν ούτε στους αστυνομικούς να πουν την αφορμή του διαπληκτισμού των δύο αδελφών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ