Γλυκά Νερά: Ο πιλότος φέρεται να αναγνώρισε σε ποια γλώσσα μιλούσαν οι δράστες – Νέα στοιχεία

Στοιχεία που θα φέρουν τις Αρχές κοντά σε κάποιον ύποπτο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως προκύπτουν από την έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 32χρόνος πιλότος στις Αρχές, άκουσε τους δολοφόνους της συζύγου του να μιλούν σε ξένη γλώσσα. Έπειτα από προσπάθειες και του ιδίου αλλά και των Αρχών, ο άνδρας κατάφερε να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για αλβανικά. Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν, ενώ βρισκόταν δίπλα στο βρέφος της, έχει βρεθεί, ακόμη, αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, για την ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, έχουν μπει ληστρικές επιθέσεις που έγιναν στο παρελθόν, και χρησιμοποιήθηκε παρόμοια μεθοδολογία.

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του ζευγαριού που βασανίστηκε από συμμορία ληστών, μέσα στο σπίτι τους, στο Αλεποχώρι. Ο άνδρας, μάλιστα, είναι εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου. “Η πρώτη λέξη με το που μπήκανε μέσα “τα λεφτά, που είναι τα λεφτά”. Ακριβώς ό,τι είπανε και στον Μπάμπη. Πετάχτηκα, τους βούτηξα. Ο αρχηγός πήγε στη γυναίκα μου, την εξουδετέρωσε και στη συνέχεια ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι με απανωτά χτυπήματα, μέχρι που έχασα τις αισθήσεις μου” δήλωσε ο άνδρας στην εκπομπή “Φως στο τούνελ”.

Παρόμοια ληστεία με αυτή των Γλυκών Νερών είχε σημειωθεί πριν από τρία χρόνια στο Αλεποχώρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Οι δράστες τότε είχαν ακινητοποιήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Ο άνδρας ήταν ο εκπαιδευτής του χήρου της Καρολάιν. Οι δράστες ήταν τόσο βίαιοι που ενώ είχαν πάρει τα χρήματα βασάνισαν το ζευγάρι ζητώντας επίμονα κι άλλα λεφτά και κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν και άλλες επιθέσεις που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, προσδοκώντας να ανακαλύψουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ