Άλιμος: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε κατά πολυκατοικίας – Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με πυροβολισμούς κατά πολυκατοικίας στον Άλιμο τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για άτομο που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις οπλισμού που δεν κατείχε νόμιμα. Όπως είπε ο άνδρας στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, αλλά είχε δει δύο μοτοσικλέτες να τον ακολουθούν και θεώρησε ότι τον παρακολουθούσαν. Επειδή φοβήθηκε για την ζωή του, όπως είπε, πυροβόλησε εν κινήσει, 8-9 φορές στον αέρα, μέσα από το αυτοκίνητο, για να μπορέσει να διαφύγει. Για τον λόγο αυτό έξι σφαίρες χτύπησαν στους τοίχους της πολυκατοικίας, έξω από την οποία περνούσε.

Όπως μετέδωσε το ΜEGA, έχει εντοπιστεί και το όπλο που χρησιμοποίησε, ένα πιστόλι 9 χιλιοστών. Έχει γίνει βαλλιστικός έλεγχος και έχει ταυτοποιηθεί ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο όπλο που χρησιμοποιήθηκε, που όμως δεν έχει καταχωριστεί για κάποια άλλη έκνομη ενέργεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συλληφθείς είναι 34χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν αρχικά το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του. Από την προανάκριση ξεκαθαρίστηκε ότι στόχος των πυροβολισμών δεν ήταν η πολυκατοικία που «γαζώθηκε» από τις σφαίρες.

Εκτός από το όπλο που κατασχέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και δύο κάλυκες, ενώ επίσης κατασχέθηκαν 10 φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ