Άγρια καταδίωξη στην Εύβοια: Νεαρός οδηγός παραλίγο να πατήσει προσκυνητές

Σκηνές Χόλιγουντ διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Προκόπι Ευβοίας, με νεαρό Χαλκιδαίο οδηγό να αναστατώνει όλη την περιοχή με την οδήγησή του.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Προκόπι, ενώ αρκετοί ήταν οι πεζοί προσκυνητές αλλά και τα ΙΧ που μετέβαιναν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, ένα ύποπτο ΙΧ, έσπειρε τον τρόμο αφού κινούνταν με υπερβολική και επικίνδυνη ταχύτητα κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα.

Στο σημείο, βρισκόταν κλιμάκιο της Γ ΟΠΚΕ, από την Ιστιαία, όπου όταν αντιλήφθηκαν το όχημα έκαναν νόημα να σταματήσει χωρίς όμως ο οδηγός να υπακούσει καθώς μάλιστα αύξησε την ταχύτητα και προσπάθησε να κρυφτεί.

Ο 20χρονος Χαλκιδαίος οδηγός, νομίζοντας ότι μπορεί να ξεγελάσει την έμπειρη ομάδα της Γ ΟΠΚΕ, κρύφτηκε σε χωματόδρομο, σβήνοντας τα φώτα ενώ λίγη ώρα αργότερα νομίζοντας ότι έχασαν τα ίχνη του, αποφάσισε να επιστρέψει.

Η Γ ΟΠΚΕ φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά είχε εγκλωβίσει το όχημα ενώ σε έλεγχο που έκαναν στον νεαρό διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκε μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας στο Αστυνομικό Τμήμα…

Πηγή: eviathema.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ