Πρωτοφανές περιστατικό στη Λαμία: Μαθητής μπήκε σε σχολείο με το μηχανάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες και πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη σε Λύκειο της Λαμίας, όταν ένας μαθητής αποφάσισε να μπει με το μηχανάκι του στους διαδρόμους του σχολείου, με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν.

Το περιστατικό συνέβη στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας το πρωί της Τετάρτης, η οποία ήταν η τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις. Κάποιοι μαθητές αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το σχολείο τους με έναν “απίθανο” τρόπο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, μπήκε με το μηχανάκι του μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα. Κάποιοι συμμαθητές τον παρότρυναν να κάνει κόλπα, έκαναν πλάκα και τραβούσαν βίντεο με τα κινητά. Ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα, προτού γίνει κάποιο ατύχημα. Ένας μαθητής γλίτωσε για μερικά εκατοστά τη σύγκρουση με το μηχανάκι.

Σε μία από τις μανούβρες που έκανε ο μαθητής, το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο, με τον αναβάτη να πέφτει στο έδαφος και να σηκώνεται και πάλι γρήγορα για να συνεχίσει. Όμως ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα.

Μάλιστα κάποιοι από τους μαθητές γιούχαραν τους καθηγητές που σταμάτησαν τον μαθητή με το μηχανάκι. Σύμφωνα με το LamiaReport ο μαθητής που μπήκε με το μηχανάκι του στο σχολείο, φέρεται να μην έχει δίπλωμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ