Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε η Ιωάννα – Τι λέει ο πατέρας της

Τον δικό της “Γολγοθά” εξακολουθεί να ανεβαίνει η Ιωάννα, η οποία προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της έπειτα από τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι που της εξαπέλυσε η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, στην Καλλιθέα πριν από ένα χρόνο. Το καυστικό υγρό έχει προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της Ιωάννας, η οποία έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης. Σήμερα, η άτυχη γυναίκα μπήκε ξανά στο χειρουργείο, στο Θριάσιο νοσοκομείο. Η επέμβαση διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στέφθηκε από επιτυχία. Μάλιστα, η ίδια η Ιωάννα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός, ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία της, έξω από τον θάλαμο του χειρουργείου και ενώ βρίσκεται σε αναμονή για την επέμβαση. Διακρίνεται να φοράει την ειδική ρόμπα και τα παπούτσια.

Ο πατέρας της Ιωάννας, μίλησε στο star γι’ αυτή την χειρουργική επέμβαση και υπογράμμισε ότι η κόρη του είναι μαχήτρια και αγωνίστρια. Οι βλάβες που έχει υποστεί η γυναίκα είναι πολύ σοβαρές και πλέον κυκλοφορεί μόνιμα με μία ειδική μάσκα και δεν μπορεί να εκτεθεί στο φως. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί να κάνει κι άλλες επεμβάσεις στο μέλλον.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη κατηγορουμένη ομολόγησε τελικά ενώπιον του ανακριτή την πράξη της, λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την επίθεση με βιτριόλι. Όπως ανέφεραν πηγές, η 36χρονη ζήτησε “συγγνώμη” για την πράξη της, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως προέβη στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα. Η κατηγορουμένη κρατείται στις φυλακές από τις 16 Ιουνίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ