Θρήνος στην Ιεράπετρα: Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 40χρονο που “έσβησε” έπειτα από τροχαίο

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας για τον θάνατο του 40χρονου Γιώργου που έχασε τη μάχη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο. Φίλοι και συγγενείς αναμένεται σήμερα να του πουν το τελευταίο αντίο. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γρα Ιεράπετρας στις 6 το απόγευμα. Η σορός του άτυχου Γιώργου θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 5 το απόγευμα.

Το χρονικό

Λάτρης των μηχανών και μία προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία ήταν ο 40χρονος Γιώργος. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένειά του όσο και ολόκληρη την Ιεράπετρα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 40χρονος προχθές το πρωί την ώρα που επέβαινε με τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο της Ιεράπετρας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους γιατρούς να τον οδηγούν απευθείας στο χειρουργείο.

Μετά την επέμβαση έπρεπε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας γι’ αυτό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Λίγες ώρες αργότερα όμως μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου. Δυστυχώς όμως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ