Γλυκά Νερά: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά – “Να μην κατασκευάζουμε ενόχους”

Με απόλυτη μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της φονικής ληστείας στα Γλυκά Νερά. Εκεί όπου μέσα στο σπίτι της και μπροστά στο μόλις 11 μηνών βρέφος της βρήκε φρικτό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν. Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται τις τελευταίες ώρες και τα νέα βίντεο που απεικονίζουν ένα ύποπτο σκουρόχρωμο όχημα και μια μηχανή να κινούνται σε δρόμο κοντά στη μεζονέτα όπου έμενε η οικογένεια, προκειμένου να βρουν το δρομολόγιό τους και να διαπιστώσουν τι έκαναν εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος των αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης για τους δράστες είπε ότι “αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι επαγγελματίες. Με τον τρόπο που έδρασαν, με τους σπάγκους με τις ταινίες πακεταρίσματος… Σε πολλές περιπτώσεις διαρρήκτες ληστές και μπουκαδόροι δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις και οι ενέργειές τους δεν χαρακτηρίζονται απαραιτήτως από επαγγελματισμό”.

Σε ερώτηση για το εάν εξακολουθούμε να μιλάμε για τρία άτομα ο κ. Καλλιακμάνης απάντησε “όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με τον σύζυγο τρία άτομα μπήκαν μέσα. Μπορεί ένας να ήταν όμως απ’ έξω. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμη και ως προς την υπηκοότητα των δραστών που στέρησαν τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν”.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι “θεωρώ ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί. Καλό είναι να μην κάνουμε σενάρια. Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην κατασκευάζουμε ενόχους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ