Νάξος: Ξέσπασε σάλος με το γλέντι 400 καλεσμένων σε βάπτιση – Τι απαντά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Σάλος έχει προκληθεί από το γλέντι παρουσία 400 πλέον καλεσμένων σε βάφτιση σε παραλιακό μαγαζί της Νάξου. Η βάfτιση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου και ακολούθησε γλέντι με τοπικά όργανα, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι καλεσμένοι ήταν υπεράριθμοι, γίνεται λόγος για περισσότερους από 400, κάτι το οποίο φυσικά δεν επιτρέπεται λόγω των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού αφού απαγορεύονται οι βαφτίσεις με πάνω από 100 άτομα και η ζωντανή μουσική.

Sto Naxostimes.gr, μάλιστα, μίλησε η γυναίκα που κατήγγειλε το γεγονός δηλώνοντας ότι «το μαγαζί ήταν πατείς με, πατώ σε, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και όλα αυτά την ώρα που η Νάξος το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει επιδημιολογική έξαρση». «Στα τραπέζια δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και φυσικά, λες και δε συμβαίνει τίποτα, κανένας δε φορούσε μάσκα», συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα. Ταυτόχρονα όπως ανέφερε το naxostimes, το περιστατικό καταδίκασαν επιχειρηματίες του νησιού που ανησυχούν να μην τιναχτεί στον αέρα η τουριστική σεζόν και η καλή εικόνα που έχει παρουσιάσει το νησί κατά την περσινή τουριστική περίοδο, αλλά και μέχρι σήμερα με τη συμμόρφωση των κατοίκων και των επιχειρήσεων στα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Επί του θέματος, βέβαια, τοποθετήθηκε ο ιδιοκτήτης του παραλιακού μαγαζιού, όπου έγινε το γλέντι δηλώνοντας στο Mega ότι δεν ευσταθεί το δημοσίευμα. Ταυτόχρονα υποστήριξε πως «ήταν 100 άτομα» και ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευα να μου κλείσουν το μαγαζί καθότι είναι σε τουριστική περίοδο και περιμένουμε κόσμο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ