Βριλήσσια: Τρόμος για ηλικιωμένη – Εισέβαλαν στο σπίτι της δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες – “Ήρθα να τελειώσω τη δουλειά…”

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ηλικιωμένη στα χέρια κακοποιών, δύο φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες. Η πρώτη φορά ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ένας δράστης εισέβαλε στο σπίτι της, έψαξε όλους τους χώρους και βρήκε ένα πορτοφόλι το οποίο όμως δεν είχε μέσα χρήματα. Οι αστυνομικοί βρήκαν το πορτοφόλι στα Ιλίσια και το παρέδωσαν στην ηλικιωμένη. Η δεύτερη φορά ήταν σήμερα τα ξημερώματα. Οι δράστες αυτή τη φορά ήταν τρεις και έσπασαν τις δύο πόρτες, για να μπουν στο σπίτι με σκοπό να τη ληστέψουν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ακινητοποίησαν και την 84χρονη και την οικιακή βοηθό της. Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες την ώρα που έψαχναν τους χώρους είπε στην ηλικιωμένη ότι “ήρθα να τελειώσω τη δουλειά που δεν είχα τελειώσει την πρώτη φορά”

Όπως δήλωσε η ηλικιωμένη στην ΕΡΤ, οι δράστες φορούσαν μάσκες και έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.

Ένας από τους δράστες κρατούσε μαχαίρι και ένας άλλος κατσαβίδι. Μάλιστα την ώρα που απειλούσαν την ηλικιωμένη, την τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο. Οι κακοποιοί δεν βρήκαν χρήματα ούτε αυτή τη φορά κι έφυγαν άπραγοι. Οι δύο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία που έχει λάβει καταθέσεις και αποτυπώματα και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ