ΑΠΘ: Πάρτι στη Φιλοσοφική με εκατοντάδες άτομα και DJ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάρτι στη Φιλοσοφική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής. Στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει το thesstoday.gr, φαίνονται εκατοντάδες άτομα να διασκεδάζουν, χωρίς να φορούν μάσκα και χωρίς να διατηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ τους στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό.

Οι εικόνες θυμίζουν παλαιότερες από συναυλίες ή φεστιβάλ της πόλης πριν από την πανδημία με τους θαμώνες του πάρτι να έχουν κατακλύσει τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ τόσο μπροστά στην είσοδο, όσο και στον υπόλοιπο χώρο.

Οι νέοι χορεύουν στους ρυθμούς του DJ, ενώ το «Garden Party» φαίνεται να έγινε γνωστό από ιστοσελίδες που αναφέρουν πως το πάρτι οργανώθηκε για «λόγους οικονομικής ενίσχυσης σε φυλακισμένους αναρχικούς συντρόφους, για δικαστικά έξοδα, και για ιατρικά έξοδα τετράποδου συντρόφου», και άρχισε στις 22:00, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στο σημείο μπροστά από την είσοδο της Φιλοσοφικής Σχολής, υπήρχε πάγκος με μπύρες και ποτά, όπου ο καθένας μπορούσε να αγοράσει ό,τι θέλει, ενώ η βραδιά κύλησε έως και μετά τα μεσάνυχτα που αρχίζει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Πηγή πληροφοριών, φωτό και βίντεο: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ