Θεσσαλονίκη: Μήνυση από την οικογένεια του ηλικιωμένου σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης θα ακολουθήσει η οικογένεια του ηλικιωμένου, που έπεσε θύμα επίθεσης σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα, Νίκος Δημητριάδης, μίλησε στον ΑΝΤ1, για το πώς κατάλαβε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.

«Παίρνω τηλέφωνο την αδελφή μου γιατί ο σωματότυπος έμοιαζε και μαθαίνω ότι ήταν ο μπαμπάς και δεν έλεγε τίποτα, πήγε στο σπίτι και δεν ήταν καλά. Ο άνθρωπος ηλικιωμένος θα μπορούσε να ‘ταν μπαμπάς του. Ό,τι και να έχει γίνει δεν θα έπρεπε να φερθεί έτσι. Κι αν τον έβρισε, όπως λέει. Τον χτύπησε στο στήθος, έβγαλε και πολύ ρατσισμό που πρέπει να σταματήσει, είναι αστείο», σημείωσε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιος του, ο ηλικιωμένος άνδρας την ημέρα που έγινε το περιστατικό θα εμβολιάζονταν κατά του κορονοϊού και επειδή έχασε τη στάση, φοβήθηκε ότι δεν θα ήταν συνεπής και θα έχανε το ραντεβού του.

«Δύο μήνες τρέχαμε, από το άγχος του εκείνη τη μέρα που πήγαινε να κάνει το εμβόλιο, έχασε τη στάση και νόμιζε ότι θα χάσει το ραντεβού» περιέγραψε.

Ο ηλικιωμένος ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, παραμένει στο σπίτι του, ενώ ο οδηγός, σύμφωνα με την διοίκηση του Οργανισμού, έχει διαταχθεί έρευνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ