Γλυκά Νερά: “Δεν θα φύγει από το μυαλό μου αυτή η εικόνα” – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του

Συγκλονισμένος ήταν ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στη μεζονέτα και αντίκρισε τη σκηνή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με την 20χρονη Καρολάιν νεκρή και το λίγων μηνών παιδί της δίπλα της. Μιλώντας στο Mega, o 40χρονος αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης υπογράμμισε ότι αν και βρίσκεται 20 χρόνια στο Σώμα, με τεράστια εμπειρία και αρκετές φορές που χρειάστηκε να επέμβει, ποτέ δεν έχει αισθανθεί ανάλογα.

«Δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το μυαλό μου αυτή η εικόνα», είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος και πρόσθεσε: «Κατέρρευσα ψυχολογικά, βλέποντας το μικρό κοριτσάκι να είναι βουβό, να κάθεται πάνω στην πλάτη της νεκρής μητέρας του» σημείωσε ο 40χρονος αστυνομικός μιλώντας αργότερα σε δικούς του ανθρώπους.

Μπαίνοντας μέσα στη μεζονέτα, ο 40χρονος αστυνομικός αντίκρισε τον σκύλο του ζευγαριού κρεμασμένο στη σκάλα, ενώ στη σοφίτα είδε πρώτα τον 32χρονο πιλότο δεμένο στο πάτωμα και στο κρεβάτι, νεκρή την Καρολάιν και στην πλάτη της το 11 μηνών κοριτσάκι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ