Γλυκά Νερά: Βίντεο με την Καρολάιν να κάνει προπόνηση kick boxing

Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία προκειμένου να βρει τους δράστες της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Η ΕΛ.ΑΣ. περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για κακοποιούς που έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, που είναι το πιθανότερο σενάριο. Έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση χαρακτηρίζουν τους δράστες ως εξουσιομανείς, οι οποίοι θέλουν να ασκούν ισχύ πάνω στα θύματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα τρία άτομα φορούσαν κουκούλες, ενώ ισχυρό είναι το ενδεχόμενο να φορούσαν όλοι γάντια. Όλοι τους ήταν οπλισμένοι, ενώ ο ένας μιλούσε σπαστά ελληνικά. Οι Αρχές εστιάζουν σε συμμορίες που δρουν στα βόρεια προάστια.

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο από την Καρολάιν την ώρα που έκανε προπόνηση στο kick boxing, όπου είχε διακριθεί. Η 20χρονη φαίνεται πως ήξερε από αυτοάμυνα, και δεν αποκλείεται αυτό να το γνώριζαν οι δράστες. Ένα από τα ερωτήματα που έχει τεθεί είναι το ενδεχόμενο η Καρολάιν να επιχείρησε να φέρει αντίσταση στους κακοποιούς προκειμένου να προστατεύσει το μωρό της, με αποτέλεσμα εκείνοι την σκοτώσουν πνίγοντάς την.

Σε κάθε περίπτωση η 20χρονη μητέρα φαίνεται ότι πάλεψε μαζί τους και αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι άφησαν αποτυπωματα και γενετικό υλικό τόσο στα αντικείμενα του σπιτιού όσο και στα ρούχα του ζευγαριού.

Δείτε το βίντεο του Μega

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ