Νέα Σμύρνη: Καλείται σε εξηγήσεις για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος

Της Άννας Κανδύλη

Εξηγήσεις ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού καλείται να δώσει ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης. Ο 22χρονος, ο οποίος δικάζεται την Παρασκευή στο Μονομελές Αυτόφωρο μετά την πλημμεληματική δίωξη που του ασκήθηκε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην προκειμένη περίπτωση καταγγέλλεται για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Την σχετική παραγγελία προς τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες διενεργούν την προανάκριση, έδωσε ο εισαγγελέας που εποπτεύει την έρευνα. Θύμα του φέρεται να είναι μία 22χρονη κοπέλα που καταγγέλλει ότι της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου του 2020.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, εκείνη την ημέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ ετοιμαζόταν να ανοίξει την εξώπορτα του σπιτιού της, δέχθηκε επίθεση από κάποιον άγνωστο ο οποίος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Την έπιασε από τον λαιμό, της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να την βάλει μέσα στην είσοδο για να συνεχίσει την κακοποίηση. Η κοπέλα πάλεψε με τον δράστη και πάνω στην πάλη του κατέβασε την μάσκα. Εκείνος τρόμαξε , προφανώς γιατί αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα αμέσως κατήγγειλε στο Α.Τ Ακροπόλεως το περιστατικό και σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων δραστών. Μετά το περιστατικό της Νέας Σμύρνης και όσα δημοσιοποιήθηκαν για τον κατηγορούμενο, η 22χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον νεαρό άνδρα που της είχε επιτεθεί τον περασμένο Αύγουστο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ