Σόμπολος για Γλυκά Νερά: Φρικιαστικό και αποτρόπαιο έγκλημα – Πιθανόν οι δράστες να είναι αποφυλακισμένοι

Για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο Πάνος Σόμπολος. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, “έχουμε να κάνουμε με ένα φρικιαστικό και αποτρόπαιο έγκλημα, που είναι γεμάτο αγριότητα, βαρβαρότητα και απανθρωπιά”. Ο Πάνος Σόμπολος επεσήμανε ότι “το έγκλημα έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις τα εγκλήματα κατά της περιουσίας, όπως οι ληστείες και οι διαρρήξεις. Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις τελευταίες δεκαετίες. Παλαιότερα κοιμόμασταν στα σπίτια μας με ανοιχτές τις πόρτες και τώρα κλειδαμπαρωνόμαστε, με συστήματα συναγερμού και πάλι δεν κοιμόμαστε ήσυχοι».

«Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και την είσοδο αλλοδαπών στην Ελλάδα, το έγκλημα έχει γίνει πιο άγριο, πιο αποτρόπαιο», είπε ο Πάνος Σόμπολος.

Όπως τόνισε, «η αγριότητα φαίνεται και από το περιστατικό που αναφέρει ο σύζυγος ό,τι ο ένας από τους δράστες απειλούσε με το περίστροφο το μωρό και έλεγε στην μητέρα ότι θα σκοτώσει το μωρό αν δεν τους πει που είναι τα χρήματα. Φαντάζεστε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν αυτή η μανούλα πριν την στείλουν στον άλλον κόσμο;». Ο πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό οι δράστες να είναι αποφυλακισμένοι που δεν αναζητούν να κάνουν κάτι καλό, αλλά διαρκώς κλοπές και ληστείες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ