Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης – “Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι”

Για τις στιγμές τρόμου και τα δευτερόλεπτά αγωνίας που έζησε το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη μίλησε στο Mega η γυναίκα που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από 22χρονο. «Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», δήλωσε η γυναίκα.

39 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ρίχνει λοξές ματιές προς τα πίσω και με τα κλειδιά στο χέρι χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της. Πολύ γρήγορα μπαίνει στα ενδότερα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο νεαρός, που όπως μας λέει είχε γίνει αναπάντεχα σκιά της. Ο νεαρός κολλάει το πρόσωπό του, στην είσοδο και όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει ανέβει στο διαμέρισμά της αποχωρεί. Εκείνη κοιτάει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας και παθαίνει ένα δεύτερο σοκ.

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα», είπε ακόμη η κοπέλα, που όπως ανέφερε ότι «Έχω ακούσει ότι τον έχουνε δει στο Αιγάλεω ας πούμε, λένε ότι λογικά είναι αυτός, δεν είναι 100% έτσι; Και τον έχουνε δει και σε πλατεία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ