Πατήσια: 20χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε οδηγό ταξί για απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητο

Στιγμές τρόμου έζησε μια 20χρονη φοιτήτρια χθες στα Πατήσια, όπως καταγγέλλει, όταν ο ταξιτζής που την μετέφερε αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο.

“Σήμερα στις 12 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχειων, όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω να πάμε βόλτα κτλ” περιγράφει. Η 20χρονη αναφέρει ότι ο οδηγός ταξί την οδήγησε σε ένα στενό δρομάκι, κλείδωσε τις ασφάλειες του οχήματος και της επιτέθηκε με σκοπό, όπως λέει, να τη βιάσει.

“Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει” σημειώνει.

“Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα” πρόσθεσε.

Το θύμα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του ταξί αλλά περιέγραψε τον δράστη ως όχι πολύ ψηλό, ανοιχτόχρωμο, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο. Επίσης, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα και ήταν ηλικίας γύρω στα 40.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ