Λαζάρου στον Realfm 97,8: Αυτοί είναι οι λόγοι που αποφάσισα να μην ανοίξω το “Βαρούλκο”

Ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης του “Βαρούλκου”, Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και στον Realfm 97,8 για το άνοιγμα της εστίασης.

“Δεν άνοιξα για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, για να ανοίξει ένα εστιατόριο χρειάζεται 15 ημέρες. Το θεωρούσα λίγο σκληρό να φέρω μετά από ένα μεγάλο lockdown συνεργάτες και εργαζόμενους του “Βαρούλκου” Κυριακή των Βαΐων για να ξεκινήσουν μια άχαρη δουλειά. Και πρέπει να σας πω ότι δεν έβρισκα και συνεργεία καθαρισμού, έπρεπε να μπουν δύο μεγάλα συνεργεία καθαρισμού μέσα. Οπότε το θεωρούσα σκληρό να τους φέρω. Ήθελα να τους αφήσω να κάνουν Πάσχα στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους. Ο δεύτερος λόγος ήταν η δυσκολία της προμήθειας, όσον αφορά τη δική μου δουλειά δεν ψαρεύει κάποιος Μεγάλο Σάββατο, ούτε Μεγάλη Παρασκευή” περιέγραψε.

“Από την άλλη γίνεται μια ανάπλαση στο Μικρολίμανο, η οποία ακόμα δεν έχει τελειώσει, έχει χώματα, μια ταλαιπωρία και θόρυβο. Έχω ετοιμάσει την ταράτσα και τα μπαλκόνια μου, θα λειτουργήσω για 1,5 μήνα σε αυτούς τους χώρους μέχρι να μας δώσουν ξανά τις πέργκολες ξανά στην παραλία μετά την ανάπλαση” πρόσθεσε.

“Έτσι σκέφτηκα να πάω στις 17 Μαΐου να αποσαφηνιστούν και κάποια μέτρα, μουσικές, ωράριο. Δεν έβγαινε αυτό το πλάνο και ήθελα να δω τι γίνεται” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ