Ηράκλειο: Καταγγελία – σοκ για 13χρονο – Κατηγορείται για βιασμό συνομήλικής του

Μία εξαιρετικά σοβαρή και λεπτή υπόθεση εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αλλά και οι Δικαστικές Αρχές. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία 13χρονος στο Ηράκλειο ανάγκασε συνομήλική του σε ασελγείς πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο μαθητής κατηγορείται για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος της συνομίληκης μαθήτριας.

Πηγές εαναφέρουν ότι τέσσερις ακόμα ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό επειδή εμφανίζονται να ήταν στημένοι έξω από το χώρο όπου φέρονται να συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις ανάμεσα στα δύο 13χρονα και τρόπο τινά παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν.

Ο 13χρονος απολογήθηκε την Τρίτη, 4 Μαΐου, στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου. Το παιδί φέρεται να αρνήθηκε τα όσα περί βιασμού (ασελγείς πράξεις) και βίας του αποδίδονται με βάση την καταγγελία και το κατηγορητήριο και κατά πληροφορίες υπήρξε λεπτομερής στην περιγραφή του και στα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα με το κοριτσάκι, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις. Μετά την απολογία του και λόγω ανηλικότητας, το παιδί επέστρεψε σπίτι του, ενώ θα παρακολουθείται από Επιμελητή Ανηλίκων.

Ο ανήλικος κατηγορείται ότι κατέγραψε το όλο σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε και σε άλλα κινητά ανηλίκων της παρέας. Μάλιστα με βάση την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται κατά κάποιο τρόπο να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

Το τι συνέβη ανακάλυψε στενό συγγενικό πρόσωπο της 13χρονης το οποίο έσπευσε να καταγγείλει το γεγονός στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο ανήλικος που κατηγορείται, οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Ηρακλείου και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα καταγγέλλονται. Οι αστυνομικοί εκτός από τον 13χρονο συνέλαβαν και τη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγές πληροφοριών: ekriti.gr/ cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ