Καλύβια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 60χρονου στο Κέντρο Υγείας – “Μου είχαν κάνει μάγια” είπε ο 32χρονος που συνελήφθη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου διοικητικού υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων που είχε διαπραχθεί στις 23 Δεκεμβρίου. Το θύμα είχε εντοπιστεί νεκρό, εντός του οχήματός του, μέσα σε υπόγειο πάρκινγκ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία για να μην συλληφθεί.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας ο 32χρονος και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί εξέτασαν εξονυχιστικά το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι ο φερόμενος ως δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του – το οποίο είναι στο όνομα της μητέρας του και δεν φέρει πινακίδες – και ακολούθησε τον 60χρονο μέχρι τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Κέντρο Υγείας. Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, άνοιξε την πόρτα και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εξεταζόμενος, ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Οι καβγάδες για τα κοινόχρηστα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 32χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί θεωρούσε πως του είχαν κάνει μάγια. “Νόμιζα πως μου είχαν κάνει μάγια και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγώ από αυτά” υποστήριξε.

Ο 32χρονος έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον 60χρονο, η σύζυγος του οποίου ήταν διαχειρίστρια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού και του φερόμενου ως δράστη, καθώς θωρούσε ότι τον έκλεβαν στα κοινόχρηστα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ