Αμάρυνθος: “Δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρει” – Συγκινεί ο αδελφός του 25χρονου που τραυματίστηκε στα Θεοφάνια

Τέσσερις μήνες, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο 25χρονος Γιάννης από την Αμάρυνθο, όταν βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό, στα Θεοφάνια, ο αδελφός του μιλάει για πρώτη φορά και συγκινεί με τα λόγια του. Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ το φως της δημοσιότητας είχε δει και βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού του 25χρονου.

Μιλώντας στον Alpha, ο αδερφός του, Στέργιος, αναφέρει: “Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τι είναι ο Γιάννης για μένα. Κάθε άνθρωπος που νιώθει αυτόν τον δεσμό αίματος, τον αδελφικό, ίσως μπορεί να με καταλάβει”.

Όπως επισημαίνει, εξ’ αρχής ο αδελφός του αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του ατυχήματος: “το αντιλήφθηκε, από τη στιγμή του τραυματισμού, με το που έπεσε στο νερό έμεινε μέσα και δεν ένιωθε κάτι. Έγινε το χειρουργείο την ίδια ημέρα, αποσυμπιέστηκε ο νωτιαίος μυελός, διασωληνώθηκε και παρέμεινε στην Εντατική για 55 ημέρες”. Ο Στέργιος δεν έλειψε ημέρα από το πλευρό του αδελφού του, ακόμη και στη ΜΕΘ. Ερωτηθείς πώς πέρασαν αυτές οι ημέρες για εκείνον, απάντησε: “αγωνία, πότε θα ανοίξει τα μάτια. Περιμέναμε πώς και πώς να βγει, δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρει ο αδελφός μου”.

Μέσω του αδερφού του, ο Γιάννης έστειλε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για το μεγάλο κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα. “Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, καλή Ανάσταση σε όλους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Για τις προσευχές και για τη συμπαράσταση που μας δίνουν”, αναφέρει ο 25χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ