Ανατροπή για το τροχαίο στη Γαύδο: Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του οδηγού – Τι απαντά ο ίδιος

Ανατροπή στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στη Γαύδο με θύμα την 28χρονη φοιτήτρια Κορίνα. Στο αίμα του 45χρονου οδηγού Πέτρου Γασπαράκη εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες ενώ ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Η οικογένεια της Κορίνας είναι αποφασισμένη να κινηθεί σε βάρος του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου. O δικηγόρος της Φίλιππος Σκαμπαρδώνης τόνισε “βρέθηκε να είναι υπό την επήρεια φαρμακευτικών και ναρκωτικών ουσιών που σημαίνει ότι ήταν ανίκανος προς οδήγηση” ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις του οδηγού ότι είχε σχέση με την Κορίνα, ο κ Σκαμπαρδώνης σημείωσε: “Οι ισχυρισμοί του ότι γίνονταν περιπτύξεις, να το πω έτσι, και είχαν τα καθίσματα ύπτια, από τα ευρήματα δεν ήταν ύπτια τα καθίσματα. To κορίτσι βρέθηκε ένδυτο. Αυτός καταθέτει ότι είχαν βγάλει τα πάνω τους ρούχα”.

“Με λυπεί αυτό” τόνισε ο ίδιος ο Πέτρος Γασπαράκης στον ΑΝΤ1 διαψεύδοντας ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν έγινε το τροχαίο. “Όχι! Με λυπεί αυτό το πράγμα. Όχι, ούτε εκείνη την ημέρα, ούτε από την προηγούμενη. Δεν ξέρω τι στοιχεία και λάσπες, κομματάκι κομματάκι από δω και εκεί ο κ. Σκαμπαρδώνης, ίσως με διάφορες συκοφαντίες από το νησί κάτω, προσπαθεί να σκηνοθετήσει κάποια πράγματα που σπιλώνουν τη μνήμη της Κορίνας. Θα βγουν οι δικαστές για τις ουσίες. Για το πώς βρεθήκανε και αν έχουν παρθεί πριν από δύο ημέρες. Μήπως μιλάμε για ίχνη ουσιών;” αναρωτήθηκε, ενώ σχετικά με το γεγονός ότι ήταν ζευγάρι με την Κορίνα, κάτι που η οικογένεια δεν αποδέχεται, λέει: “Ζευγάρι δεν ήμασταν, ζευγάρι ζευγάρι. Τα είχαμε τον τελευταίο κάνα μήνα πολύ καλά και λίγο πολύ μας είχαν δει”

Παράλληλα, η οικογένεια του θύματος αμφισβητεί και τους ισχυρισμούς του 45χρονου ότι μετά την πτώση στο κενό εκείνος ανέβηκε με γυμνά πόδια τον γκρεμό, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο δικηγόρος της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν βρέθηκαν σημάδια ή μικροτραυματισμοί στα πέλματά του κατά την αναρρίχηση χωρίς σχοινιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ